Aftershock: Judas Priest

A venit si ziua cea mare! Iar plec mai devreme de la treaba (ceea ce nu e o problema prea mare pentru mine) si ajung in timp util incat sa ii vad si pe cei de la Thunderstorm, onorati cu deschiderea regalului ce va urma.


Urmeaza apoi ungurii de la Wisdom, cu un public parca un pic mai dezinteresat decat la precedentii.

Vin apoi Ross the Boss care a cantat mai bine de jumatate din concert melodii Manowar (doar de acolo venea Ross...the Boss). Publicul nu a fost insa prea entuziasmat, mai ales daca cu cateva zile in urma au avut norocul sa ii vada pe adevaratii Manowar intr-un concert de cinci ore la Kavarna. Comparatia le-a fost in dezavantaj prezentilor pe scena B'estfest.


Mai canta Primal Fear, apoi urmeaza greii. Primal Fear au incins destul de bine spiritele si au cantat destul incat publicul sa nu mai aiba rabdare si de biss. De ani de zile ii asteptau pe Halford & CO.
Primal Fear

Ce a urmat este greu de pus in cuvinte. Cu Nostradamus prezent in fundal, luminile se aprind si publicul ia foc.
Judas Priest 2

Inca nu imi vine sa cred cata energie are tataie Rob. Neobosit, el comunica lejer cu publicul si reuseste sa il ridice la propriu.
Judas Priest 4

Nu au uitat sa cante nici "Breaking the law" (poate un pic cam lent si prea dintr-o data; la asta chiar ma asteptam sa fie mai lungita - melodia - si sa nu se termine asa brusc), "Pain Killer" (bestiala!) si mai noua "Nostradamus".
Judas Priest 17

Marea surpriza a fost venirea pe scena a Harleyul-ui (desi fanii adevarati se asteptau la asta). Pacat ca nu a fost invitat Halfiord cu moto lui la intalnirea moto de la Ciolpani unde au plecat majoritatea motociclistilor dupa concert.
Judas Priest 41

Trebuie sa le multumesc lui Marius M. ca m-a luat in carca (desi imi era teama ca voi da cu capul de asfalt ...si nu aveam casca) si am putut sa fac foto de la inaltime si lui Shark, fara de care nu mai aveam acum nicio foto deoarece am avut proasta inspiratie sa le sterg din aparat inainte de a le verifica prezenta in calculator. Mi-a demostrat inca o data la ce sunt buni prietenii ...si inginerii!
Judas Priest 34

Am sa concluzionez citandu-l prietenul Animaloo: "Asta este diferenta intre o trupa rock si o legenda! Asta este legenda! ". Asa a fost: am fost onorati sa ne fluturam pletele alaturi de rockeri de 50-60 de ani care ii au in suflet de zeci de ani pe cei de la Judas Priest. Concertul nu e unul greu de uitat, ci de neuitat! Fotografiile va vor spune mai multe: galeria foto Judas Priest.

Urmeaza sa ii vedem si pe ceilalti britanici mult asteptati: Iron Maiden!

galerie foto

Niciun comentariu: