Povestea povestilor (nu aia pe care o stiti)


De vreo doua saptamani asteptam intalnirea cu calatori de elita din Lumea Mare la ceainaria Green Tea. M-am bagat si eu in seama si am decis sa povestesc despre Cernobil si calatoria pe motociclete pana acolo si nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca din juriu face parte si cel pe care l-am citit o vara intreaga si o sa il admir pana la moarte pentru drumul sau pana in Mongolia si inapoi: Mihai Barbu. Si ce e mai curios e ca am aflat ca mama lui ma astepta azi la Petrila si nu saptamana viitoare cum ma gandisem eu, prilej sa o sun si sa imi spuna ca ma iubeste (mama lui, nu el:) ). E o femeie despre care s-a dus vestea ca e "suuuuuuuuuper" si chiar imi doresc sa o cunoscmai mult.

Si nu stiu cum se face cu coincidentele astea ca a mai venit si cea a carei carte mi-a cazut in mana la Diverta cu o saptamana in urma: Veronica Dragoi. Am citit cateva randuri la librarie si chiar imi doream sa revin pentru a o cumpara, dar ea mi-a facut-o ieri cadou si toti prietenii s-au abonat deja la citit.

Si au mai fost si o multime de motociclisti, cu care ma stiam de pe forum si pe care imi doream sa ii cunosc candva din sa.

Abia astept peste o luna iara intalnirea cu ei si cu alte povesti!Povestea povestilor