Povestea povestilor (nu aia pe care o stiti)


De vreo doua saptamani asteptam intalnirea cu calatori de elita din Lumea Mare la ceainaria Green Tea. M-am bagat si eu in seama si am decis sa povestesc despre Cernobil si calatoria pe motociclete pana acolo si nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca din juriu face parte si cel pe care l-am citit o vara intreaga si o sa il admir pana la moarte pentru drumul sau pana in Mongolia si inapoi: Mihai Barbu. Si ce e mai curios e ca am aflat ca mama lui ma astepta azi la Petrila si nu saptamana viitoare cum ma gandisem eu, prilej sa o sun si sa imi spuna ca ma iubeste (mama lui, nu el:) ). E o femeie despre care s-a dus vestea ca e "suuuuuuuuuper" si chiar imi doresc sa o cunoscmai mult.

Si nu stiu cum se face cu coincidentele astea ca a mai venit si cea a carei carte mi-a cazut in mana la Diverta cu o saptamana in urma: Veronica Dragoi. Am citit cateva randuri la librarie si chiar imi doream sa revin pentru a o cumpara, dar ea mi-a facut-o ieri cadou si toti prietenii s-au abonat deja la citit.

Si au mai fost si o multime de motociclisti, cu care ma stiam de pe forum si pe care imi doream sa ii cunosc candva din sa.

Abia astept peste o luna iara intalnirea cu ei si cu alte povesti!Povestea povestilor

Un comentariu:

LumeaMare spunea...

Te voi aştepta cu mare drag şi sper să avem ocazia să ne mai întîlnim şi în afara poveştilor, poate chiar la drum.
Următoarea întâlnire va fi probabil pe 20 februarie, voi anunţa în cel mult o săptămână toate detaliile.

Merci!

Roxana