Cel mai serios motiv sa mergi la Sibiu: Artmania 2009

A mai trecut un an de la editia de anul trecut a Festivalului Artmania, poate mai greu pentru fanii trupelor de gothic metal care asteapta cu nerabdare sa ii vada in acest an pe cei a caror prezenta a fost confirmata de ceva vreme: Nightwish, Opeth, My Dying Bride, Tristania si Pain (pentru a aminti numai numele mari). Dintre acestia, My Dying Bride au fost senzatia editiei din 2007, iar cei de la Nightwish au aparut in fata rockerilor din Romania de mai multe ori. De aceasta data ei vor apare pentru prima oara cu noua solista Anette Olzon.

Daca la editia din 2008 nu ne-am bucurat de sunetul metalelor in Piata Mare, ci intr-un cort (bun si ala ca ascunzis de ploile de care am avut parte), anul acesta revenim in mijlocul Sibiului in aer liber.

Editia a patra a festivalului este organizata ca in fiecare an de Fundatia Artmania, in parteneriat cu Consiliul Local Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu.

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro. Spre deosebire de ceilalti ani, anul aceste biletele sunt disponibile online si pentru vecinii bulgari, sarbi sau unguri.

Niciun comentariu: