Roxette – Listen to your heart and join the joyride!


Roxette a fost prima formație care mi-a umplut pereții cu afișe, după ce mi-a umplut caietele cu articole decupate din ziare (varianta palpabilă a internetului), sufletul de bucurie și pernele de lacrimi.

Aveam toate casetele lor, iar versurile erau adevarate încercări de memorie și prime lecții de engleză.

Țin minte cum prin '92 (uf, aveam doar 12 ani, deci îi ascult cam de 20 de ani), după ce îi ascultam de vreun an cu Joyride (cum se face că, uite, printre primele melodii preferate a fost una despre plăcerea călătoriei :D) și toată casa îmi cunoștea pasiunile sonore, mă cheamă tata în pauza finalei de fotbal european, care se ținea în Suedia, tara lor de baștină, și îmi zice: „Uite-i pe ăia de pe perete de la voi!“, atunci când au lansat How do you do!

Ce îmi place e că și soră-mea era injectată cu același microb, asta până când eu am devenit fan Queen și ea The Doors. Ce copilărie frumoasă am avut!

Spectacolul nu a fost cu cine știe de efecte speciale, dar vocea Mariei mi-a pornit fiori pe spate, mai ales cu It must have been love (câți dintre noi nu au visat la o dragoste ca cea din Preety woman, și aici vorbesc de pasiune, nu de alte prostii).

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!